Прес-реліз: конференція PROBusiness, бізнес-зустрічі PROFMeeting

10-11 листопада в Premier Hotel Rus (вул. Госпітальна 4) пройшли заходи: практична конференція PROBusiness та бізнес-зустрічі PROFMeeting за напрямами посуд та господарські товари, клінінг та побутова хімія

Учасниками ділових переговорів були компанії
ТОВ ТВК МІЛЯ – імпортер литого алюмінієвого посуду ТМ Gardarika
Бери все – імпортер посуду світових брендів MAESTRO, Luminarc, Besser, Pasabahce, Bormioli rocco
ТОВ GRASS TRADE – виробник автохімії, автокосметики, миючих засобів для клінінгу, побутової хімії

Серед байєрів були присутні мережеві, гуртові, роздрібні магазини, готелі, клінінгові компанії

На конференції було представлено доповіді та тренінги від спікерів на наступні теми:

• Серійний підприємець, сертифікований коуч та автор блогу Дмитро Стадник допоміг отримати уявлення як позиціонувати компанію в епоху інформаційного перевантаження. А ще розробити рекламну кампанію так, щоб вас помітили і не пройшли повз
  • На тренінгу від директорки консалтингової компанії SmartConsulting Оксани Басманової вчились підвищувати ефективність роботи своєї команди: пройшли через труднощі при впровадженні організаційних змін, вчились будувати комплексний підхід до питання ефективності
  • З бізнес-тренеркою, консультанткою SmartConsulting Тетяною Ємельяновою намагались зрозуміти причину деструктивної поведінки співробітників та навчились працювати з опором, саботажем, провокацією працівників
  • В активній ігровій формі пройшли основні етапи проведення переговорів, стратегії і тактики, протидію маніпуляції в переговорному процесі а також грали в бізнес-гру «Переговори в Чикаго» з формування і розвитку навичок ведення переговорів. Спікер: Олександр Смокотнін, засновник Teal Games
  • Розглянули 7 послідовних кроків, щоб захиститись від недобросовісного контрагента від юристки, президентки Асоціації “Група бізнес-партнерів” (Україна), третейський суддя Ризького Третейського суду Тетяни Проскурні
  • Світлана Берзіна, засновниця ТОВ “Центр екологічної сертифікації та Маркування” допомогла розібратись з темою екологічного маркування продукції. Слухали про існуючі типи екологічного маркування та категорії до яких воно застосовується, аналіз готовності ринку, вимоги до органів які видають відповідні документи

Cлухачами конференції стало 30 людей серед яких були категорійні, топ-менеджери, менеджери із збуту, керівники відділів, директори

До зустрічі на бізнес-проєктах та виставках від Парус Експо Медіа